Vols fer-te Soci?

AFVAN

L'Associació Fotogràfica Valls del Nord és una entitat que promou la fotografia com a art i mitjà d'expressió. Per poder gaudir de totes les seves activitats i recursos, els interessats poden fer-se socis pagant una quota  anual simbòlica de només 10 euros. (provisionalment)

Els membres de l'associació poden participar en tallers, xerrades i sortides fotogràfiques, així com exposar les seves obres en les mostres que s'organitzen. A més, la institució té diverses col·laboracions amb altres associacions i entitats culturals del seu entorn.

Convertir-se en soci de l'Associació Fotogràfica Valls del Nord és una oportunitat per a tots aquells que estimen la fotografia i volen compartir la seva passió amb altres aficionats i professionals. La quota anual simbòlica permet a tothom accedir a les seves activitats i, al mateix temps, contribuir a mantenir i fer créixer aquesta important instància cultural.

Carnet de Soci digital

soci digital

Emplena el formulari d’inscripció i t’enviarem un email per donar-te instruccions de com fer el pagament, una vegada rebem el pagament t’enviarem el teu carnet digital de soci. 

Formulari d'Inscripció
    politica de privadesa.


    Aquest formulari utilitza l'Akismet per reduir la brossa. Conegueu com es tracten les vostres dades.

    Scroll to Top