Vols fer-te Soci?

AFVAN

L' Associació Fotogràfica Valls del Nord és una entitat que promou la fotografia com a art i mitjà d'expressió. Per poder gaudir de totes les seves activitats i recursos, els interessats poden fer-se socis pagant una quota  anual simbòlica de només 10 euros. (provisionalment)

Els membres de l'associació poden participar en tallers, xerrades i sortides fotogràfiques, així com exposar les seves obres en les mostres que s'organitzen. A més, la institució té diverses col·laboracions amb altres associacions i entitats culturals del seu entorn.

Convertir-se en soci de l'Associació Fotogràfica Valls del Nord és una oportunitat per a tots aquells que estimen la fotografia i volen compartir la seva passió amb altres aficionats i professionals. La quota anual simbòlica permet a tothom accedir a les seves activitats i, al mateix temps, contribuir a mantenir i fer créixer aquesta important instància cultural.

Carnet de Soci digital

soci digital

Emplena el formulari de Sol·licitud d’alta com a Soci i una vegada acceptat  t’enviarem un email per donar-te instruccions de com fer el pagament, així que rebem el pagament t’enviarem el teu carnet digital de soci. 

Formulari de Sol·licitud d'alta com a Soci
    politica de privadesa i avís legal    Aquest formulari utilitza l'Akismet per reduir la brossa. Conegueu com es tracten les vostres dades.

    Desplaça cap amunt