I Repte Fotogràfic

 

Donem inici al nostre primer repte fotogràfic anual, una emocionant travessia on la creativitat i la destresa es combinen per capturar l’essència del tema proposat! 

Per participar-hi, només necessites la teva càmera fotogràfica, ja que volem destacar la destresa i la dedicació que implica capturar aquests moments impactants amb l’equip adequat. Desafiem els nostres talentosos fotògrafs a explorar la intensitat, l’emoció i la dinàmica que envolta el món .

Com participar-hi? És simple. Captura aquests moments inoblidables que cada moment pot brindar. Utilitza la teva càmera per plasmar no només l’acció, sinó també la història que hi ha darrere de cada instantània.

Un cop tinguis la teva fotografia llesta, puja-la a la nostra galeria temàtica. Cada imatge serà avaluada i acumularà estels segons la seva creativitat, composició i capacitat per transmetre l’essència . Volem veure com interpretes el tema “proposat” amb la teva càmera!

Recorda, només s’acceptaran fotografies fetes amb càmeres, excloent-ne les captures realitzades amb dispositius mòbils. Demostra la teva destresa tècnica i artística amb cada tret!

Aquest és el començament d’una emocionant sèrie de reptes, així que prepara la teva càmera i uneix-te a nosaltres en aquesta aventura fotogràfica! Qui aconseguirà la fotografia més impactant? Que comencin els flaixos i que guanyi la millor imatge! Bona sort a tots els participants!

GENER

Preparant..

TEMA de ABRIL

Arquitectura urbana

TEMA de JULIOL

????

TEMA de OCTUBRE

????

TEMA de FEBRER

Esports

TEMA de MAIG

Andoflora

TEMA de AGOST

????

TEMA de NOVEMBRE

????

TEMA de MARÇ

Bodegó

TEMA de JUNY

????

TEMA de SETEMBRE

????

TEMA de DESEMBRE

????

Desplaça cap amunt