Política de Privadesa

1.     Política de privacitat

 

L’Associació Fotogràfica de les Valls del Nord (AFVAN) es compromet a protegir la privacitat de cadascun dels seus usuaris i aplicar, en la mesura del possible, la tecnologia que proporcioni la utilització més segura al lloc web. Aquesta declaració de privacitat és vàlida per la plana web www.afvan.com, d’ara endavant “la web” i regula la recollida i la utilització de qualsevol dada allotjada en aquesta web.

 

2.     Responsabilitat de les dades facilitades

 

L’informem que qualsevol dada personal que vostè faciliti mitjançant aquest lloc web serà tractat per L’Associació Fotogràfica de les Valls del Nord (AFVAN) en qualitat de responsable del seu tractament. L’Associació Fotogràfica de les Valls del Nord és la titular d’aquest lloc web, associació inscrita al Registre d’Associacions del Principat d’Andorra amb número de registre tributari U-802936-S.

 

3.     Tractament de les dades

 

En compliment del que requereix la Llei 29/2021, de 28 d’octubre, qualificada de Protecció de Dades Personals (d’ara endavant, “LQPD”), i amb els reglaments que la desenvolupen, s’informa els usuaris d’aquest lloc web que les dades recollides tenen la finalitat de comunicació entre L’Associació Fotogràfica de les Valls del Nord (AFVAN) i el seu soci o col·laborador per tal de rebre informació general, promocions o ofertes sobre els serveis oferts, així com el d’establir la relació convinguda entre el soci o col·laborador de L’Associació Fotogràfica de les Valls del Nord (AFVAN).

 

4.     Utilització de les anomenades “galetes”

 

El lloc web www.afvan.com, d’ara endavant “la web”, utilitza galetes per al seu funcionament amb l’únic objectiu d’oferir una millor experiència de l’usuari de la web i el de recollir dades estadístiques per tenir certa informació sobre l’activitat que s’utilitza únicament per analitzar-los i millorar processos.

 

 

5.     Drets dels usuaris

 

En compliment de la LQPD, i els seus reglaments de desenvolupament, L’Associació Fotogràfica de les Valls del Nord (AFVAN) l’informa que disposeu dels drets d’accés, rectificació, limitació del tractament, portabilitat, supressió i oposició de les seves dades personals, reconeguts en l’esmentada normativa. Per tal d’exercir-los vostè haurà d’enviar una comunicació escrita i signada a l’adreça de correu electrònic info@afvan.com, a la qual haurà d’adjuntar una còpia del seu passaport o de qualsevol altre document oficial d’identitat. Davant de qualsevol vulneració dels seus drets, especialment quan vostè no hagi obtingut satisfacció en el seu exercici, pot presentar una reclamació davant l’Agència Andorrana de Protecció de Dades -https://www.apda.ad/

 

6.     Consentiment

 

El consentiment proporcionat a L’Associació Fotogràfica de les Valls del Nord (AFVAN) per a qualsevol finalitat específica pot ser retirat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament de dades basat en el consentiment previ a la seva retirada. En aquest supòsit L’Associació Fotogràfica de les Valls del Nord (AFVAN) deixarà de tractar les dades personals proporcionades, excepte per motius legítims, o per l’exercici i la defensa de possibles reclamacions. La petició expressa de retirada de consentiment en aquelles dades necessàries en la relació contractual entre vostè, i L’Associació Fotogràfica de les Valls del Nord (AFVAN) abans que finalitzi aquesta relació en el cas que les dades siguin necessàries per a aquesta relació o per les obligacions de L’Associació Fotogràfica de les Valls del Nord (AFVAN) segons la legislació vigent i aplicable.

 

7.     Mesures de seguretat aplicades

 

L’Associació Fotogràfica de les Valls del Nord (AFVAN) li garanteix que el tractament que portarà a terme de les seves dades personals serà sotmès al més estricte deure de confidencialitat, i que s’han establert les mesures necessàries, tant tècniques com organitzatives, per a garantir la seguretat de les seves dades personals i evitar la seva alteració, mal ús, pèrdua, robatori o tractament no autoritzat.

 

8.     Canvis futurs en la política de privacitat

 

Aquesta política de privacitat està subjecta a eventuals canvis d’acord amb la legislació vigent en cada moment. En tot cas, qualsevol modificació d’aquesta Política de privacitat li serà degudament notificada perquè vostè quedi informat dels canvis produïts i pugui atorgar el seu consentiment exprés als nous canvis.

Desplaça cap amunt