Les Fades de Cottingley

20/06/2024

El 16 de juny de 2024, l’Associació Fotogràfica Valls del Nord va col·laborar amb el Jove Ballet d’Andorra per cobrir fotogràficament el festival de final de curs titulat Les fades de Cottingley. Aquesta obra està inspirada en la història real de dues nenes que, a principis del segle XX, van afirmar haver fotografiat fades en un bosc de Cottingley, Anglaterra. Les imatges, que van generar una gran controvèrsia, van captivar l’imaginari col·lectiu durant dècades, combinant màgia, fantasia i realitat.

El Jove Ballet d’Andorra és una escola de dansa sense ànim de lucre reconeguda al país, dedicada a la formació de joves talents en el món del ballet. Fundada amb l’objectiu de promoure la dansa clàssica i contemporània entre els més joves, el Jove Ballet ofereix una formació artística d’alt nivell, i els seus festivals de final de curs són una mostra del treball i dedicació de tot l’any. En aquesta ocasió, l’obra Les fades de Cottingley va ser el punt culminant de la temporada, una representació plena de màgia, que va captivar el públic.

L’Associació Fotogràfica Valls del Nord es va encarregar de capturar els millors moments del festival, immortalitzant l’elegància i la passió dels ballarins en aquesta producció tan especial.

Loading

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt