andoflora

Andoflora 2023

La 29a edició de la fira mercat de la planta i la flor, Andoflora s’ha tancat amb un balanç molt superior a les expectatives. Durant tot el cap de setmana l’afluència a la fira mercat de la planta i la flor ha estat molt elevada, amb un ple total als tallers i propostes infantils i amb un nombrós públic passejant per la fira i gaudint dels espectacles.

El temps ennuvolat no ha estat obstacle perquè massanencs, gent de tot el país i alguns turistes gaudissin d’Andoflora i es fessin fotos amb els diferents photocalls instal·lats a les Fontetes.

A més, també s’ha pogut veure els procés creatiu dels participants al concurs de dibuix, organitzat per la Capsa, que han plasmat sobre paper la seva visió de la fira. Justament, Andoflora s’ha tancat amb l’entrega de premis, a càrrec del conseller de Cultura, Guillem Forné, que ha agraït la implicació de tots els col·lectius que fan possible que Andoflora sigui una festa participativa i dinàmica, ja que ha aportat un elevat volum de visitants a la Massana durant tot el cap de setmana.

La guanyadora del concurs de dibuix ha estat Sara Tapia; en segon lloc ha quedat Arnau Sánchez i, en tercer, Ingrid Rossell. Pel que fa al concurs de fotografia d’instagram, la guanyadora ha estat Anna Carrera. Tots quatre han estat presents a l’acte d’entrega de premis i han estat una estona intercanviant impressions sobre els seus treballs, que a partir de demà es podran veure a la Biblioteca Comunal Antoni Morell.

andoflora
andoflora

Des de divendres fins diumenge, Andoflora ha ofert més d’una vintena d’activitats, amb la participació de setze entitats culturals i esportives. Pel que fa als estands, enguany hi havia vint-i-sis parades, la majoria de les quals repeteixen, ja que Andoflora s’ha convertit en una cita anual per les persones que són aficionades a les plantes i les flors, la vida saludable i els productes artesanals.

Tot i que l’afluència de públic ha estat constant, els pics més alts s’han produït dissabte i diumenge al migdia, coincidint amb espectacles com el de l’Esbart Valls del Nord, la Grossband o l’Andorra Gospel Cor.

andoflora

Durant tres dies Andoflora ha transmès l’energia i l’alegria que simbolitzen el color groc i el sol, la temàtica d’aquesta 29a edició.

Galeria d’imatges

Loading

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt