logo AFVAN
processat

Processat ràpid Via Làctia amb Captureone

22/7/2023

Desprès d’una sortida com la que vam fer el passat 7 de juliol a Arinsal, tornem a casa amb moltes fotografies, però la feina encara no s’acaba aquí, ara hem de descarregar i seleccionar les fotografies que hem aconsseguit i processar-les.

Aquest es un processat ràpid amb el potentíssim programa de revelat raw, Captureone amb nomès una fotografia . Gràcies a les eines que tenim al Captureone, les màscares i capes es fan molt ràpid utilitzant els estils de pinzells.

La Fotografia que revelarem te els seguents paràmetres: ISO 400 – Temps Ex. 3′ 4″ – F4 – 19mm – Startracker skywatcher adventurer 2i

En el video que veureu a continuació , quedarà demostrat que lo que estem fent es extreure tota l’informació de la fotogràfia , mitjançant un programa de revelat, en cap cas (aquest processat) pintem elements que no existeixen o afegim colors que no hi son. Nomès treballem amb temperatures de colors contrastos, brillos, saturacions, etc…

processat

Loading

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt