Mor el fotògraf Jordi Pujol

15/02/2024

Format a la UNED, tenia 61 anys i va recollir centenars d’actes d’institucions públiques i privades i també milers de cerimònies particulars

Ha mort el fotògraf escaldenc Jordi Pujol. Tenia 61 anys i havia recollit amb les seves càmeres i fins i tot en els últims temps amb el suport de drons centenars d’actes d’institucions públiques i privades del país i havia participat a partir de la seva professió en milers de cerimònies particulars.

Format a la UNED, va obrir botiga a l’avinguda Verge de Canòlich de Sant Julià (FotoLab) i quan la feina sobretot de reproducció va començar a baixar, va considerar oportú traslladar la seva activitat de caràcter més comercial en un local de planta baixa a l’avinguda Copríncep de Gaulle d’Escaldes, relativament a prop de l’església escaldenca. Amb tot, durant un temps, i per mantenir el servei a la parròquia laurediana va compatibilitzar els dos negocis fins a quedar-se sols amb el d’Escaldes.

Des de l’Empresa Familiar Andorrana (EFA) fins al Consell Superior de la Justícia (CSJ) havien comptat amb els seus serveis, que puntualment també prestava en mitjans de comunicació. Va ser l’autor de la imatge que va il·lustrar la jornada electoral de les passades generals de l’Altaveu. L’escenari triat va ser l’helistop de l’hospital. Justament, i a causa d’una greu malaltia que fa temps que combatia, els darrers dies se’ls ha passat ingressat a la unitat de pal·liatius del centre hospitalari, d’on ja no ha pogut malauradament sortir. Va morir aquest dimecres pels volts de les 9 de la nit.

La vetlla, si no hi ha canvis de darrera hora, es farà aquesta tarda a les sales del Tanatori nacional, just davant de l’accés d’Urgències de l’hospital, entre les 4 i les 8. I la missa funeral per acomiadar Pujol serà aquest divendres a les 11 del matí a l’església de Sant Pere Màrtir d’Escaldes.

ALTAVEU

Loading

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt